Razvoj

Kako potrebe potrošača evoluiraju, tako se menjaju i potrebe naših kupaca. Zato smo posvećeni razumevanju tih promena i pronalaženju novih načina za poboljšanje i inovaciju naših proizvoda i procesa.

Prihvatamo izazov

Kakav god da je zahtev kupca, pristupamo izazovu sa visokim nivoom efikasnosti i stručnosti. Bilo da se radi o rešenjima koja će omogućiti čistiju deklaraciju, razvoju novih proizvoda i koncepata ili poboljšanju ukusa, teksture, roka trajanja, nutritivnih vrednosti postojećeg proizvoda, naš razvojni tim vam je uvek na usluzi.

Mreža od preko 800 istraživača, tehnologa i demonstratora pekarstva i poslastičarstva u preko 40 centara širom sveta, radi na preko 30 patenata. Kako bismo održavali motor koji pokreće inovacije 2,5% naših prihoda investiramo u Istraživanje & Razvoj. 

Naš način

Cenimo odnose sa našim kupcima, zaposlenima i partnerima. Naš način rada zasniva se na poverenju koje je u osnovi svega čime se bavimo. Poverenje je ključna naša vrednost koja nam omogućava da budemo pouzdani partneri u razvoju mnogim kupcima širom sveta

Read more

Discover more About Puratos