Razvoj

Kako potrebe potrošača evoluiraju, tako se menjaju i potrebe naših kupaca. Zato smo posvećeni razumevanju tih promena i pronalaženju novih načina za poboljšanje i inovaciju naših proizvoda i procesa.

Prihvatamo izazov

Kakav god da je zahtev kupca, pristupamo izazovu sa visokim nivoom efikasnosti i stručnosti. Bilo da se radi o rešenjima koja će omogućiti čistiju deklaraciju, razvoju novih proizvoda i koncepata ili poboljšanju ukusa, teksture, roka trajanja, nutritivnih vrednosti postojećeg proizvoda, naš razvojni tim vam je uvek na usluzi.

Mreža od preko 800 istraživača, tehnologa i demonstratora pekarstva i poslastičarstva u preko 40 centara širom sveta, radi na preko 30 patenata. Kako bismo održavali motor koji pokreće inovacije 2,5% naših prihoda investiramo u Istraživanje & Razvoj. 

Naši kupci

Naši kupci su zanatske pekare, poslastičarnice, HoReCa sektor, pekarska industrija, konditori, supermarketi… Sve što radimo radimo zbog njih.

Read more

Discover more About Puratos

Naš način

Cenimo odnose sa našim kupcima, zaposlenima i partnerima. Naš način rada zasniva se na poverenju koje je u osnovi svega čime se bavimo. Poverenje je ključna naša vrednost koja nam omogućava da budemo pouzdani partneri u razvoju mnogim kupcima širom sveta

Read more

Discover more About Puratos