Zanatlije

Za gotovo 100 godina postojanja, radili smo sa stotinama hiljada zanatskih kupaca i pomogli im da razviju svoje poslovanje. Sa zajedničkom strašću prema hlebu, poslasticama i čokoladi  pomažemo zanatskim kupcima nudeći im bogatu paletu proizvoda. Ova bliska saradnja dovodi do inspiracije  za kreiranje originalnih recepata i novih ideja za gotove proizvoda. 

Delimo istu strast

U našem Inovacionom centru neki od naših 5 demonstratora će vas dočekati i sa zadovoljstvom sa vama istražiti nove koncepte. Naši zanatski kupci redovno se pozivaju da prisustvuju prezentacijama koje su osmišljene tako da im pomognu da dobiju novu perspektivu za svaki aspekt njihovog poslovanja.  

Ukoliko ste zanatski pekar ili poslastičar i želite da saznate na koje sve načine možemo da vam pomognemo, kontaktirajte nas

Naši kupci

Naši kupci su zanatske pekare, poslastičarnice, HoReCa sektor, pekarska industrija, konditori, supermarketi… Sve što radimo radimo zbog njih.

Read more

Discover more About Puratos

Inovacioni centar

Pružamo našim kupcima pristup najsavremenijoj opremi, stručnost i obuke kao i uvid u najnovije internacionalne trendove.

Read more

Discover more About Puratos