Industrija

Industrijski proizvođači

Industrijski proizvođači su važan deo našeg poslovanja, zato znamo koliko njihovi proizvodni procesi mogu da budu komplikovani. Zadovoljstvo potrošača, konstantan kvalitet proizvoda i efikasan proizvodni proces su ključni za njihov uspeh. Zato pozvamo kupce da otkriju naš Inovacioni centar, Laboratoriju za Senzornu analizu, Centar za industrijsko pekarstvo, Centar za industrijsko posastičarstvo, Sensobus... 

Vodimo računa o troškovima

Konstantno radimo na poboljšanju kvaliteta gotovih proizvoda, testiramo ih i doterujemo zajedno sa našim kupcima u njihovom proizvodnim pogonima. Na taj način ukoliko dođe do problema sa proizvodnim procesom možemo odmah da radimo na rešavanju problema.  

Ukoliko ste industrijski proizvođač i želite da saznate na koji način Puratos može da vam pomogne u razvoju vašeg poslovanja kontaktirajte nas. Sa nestrpljenjem očekujemo vaš poziv. 

Naši kupci

Naši kupci su zanatske pekare, poslastičarnice, HoReCa sektor, pekarska industrija, konditori, supermarketi… Sve što radimo radimo zbog njih.

Read more

Discover more About Puratos

Usluge

Razvoj novih koncepata, razmena iskustava sa ekspertima za interakciju između sastojaka, izbalansirana ishrana, food pairing, tehnički seminari...

Read more

Discover more About Puratos