Supermarket

Supermarket

Deo našeg kompletnog rešenja je to što ne nudimo samo sirovine nego radimo i na razvoju najefikasnijeg proizvodnog procesa, bilo da je u pitanju proizvodnja u samom objektu ili koordinacija sa nekim proizvođačem. 

Category Menadžment

U današnjem okruženju prepunom konkurencije supermarketi moraju da se razlikuju kako bi privukli više potrošača i povećali njihovu lojalnost. Sa ovim na umu razvili smo jedinstven pristup category menadžmentu, uzimajući u obzir sve specifičnosti ove kategorije. Rezultat je mogućnost da category menadžmentu ponudimo najbolji mogući izbor proizvoda, optimalan proizvodni proces i podršku na mestu prodaje. 

Istraživanja potrošača

Istraživanjem trendova, ponašanja i želja potrošača možemo da identifikujemo šta je ono što nedostaje u ponudi pekarskih, poslastičarskih i čokoladnih proizvoda u supermarketima. Nakon završenog istraživanja, naš razvoj stupa na snagu kreiranjem novih proizvoda koji tržištu nedostaju. 

Podrška

Marketing tim vam može pružiti podršku u vidu razvoja koncepata i POS materijala kako bi osigurali da novi proizvodi budu što primećeniji na policama. 

Zahvaljujući prisustvu u 68 zemalja, dostupna je inspiracija sa svih strana sveta kako bismo mogli da kreiramo autentičan osećaj kada potrošač poseti pekaru u supermarketu.

Ukoliko želite više informacija o tome šta Puratos može da uradi za vaš supermarket kontaktirajte nas.

Naši kupci

Naši kupci su zanatske pekare, poslastičarnice, HoReCa sektor, pekarska industrija, konditori, supermarketi… Sve što radimo radimo zbog njih.

Read more

Discover more About Puratos

Usluge

Razvoj novih koncepata, razmena iskustava sa ekspertima za interakciju između sastojaka, izbalansirana ishrana, food pairing, tehnički seminari...

Read more

Discover more About Puratos