Posvećeni smo tome da našim zaposlenima obezbedimo radno okruženje u kome su učenje i usavršavanje ključni elementi. Kombinujući nauku i umetnost, kroz našu istoriju razvoja i sa pogledom u budućnost, Puratos Magija će vam omogućiti da razvijete vaše talente u okviru Grupe.   

Puratos je internacionlna kompanija. Proizvodi i usluge dostupni su u više od 100 zemalja, u 69 predstavništva sa preko 7600 zaposlenih širom sveta. Broj zaposlenih je porastao za 30% od 2012. godine.  

Kako ćete razvijati svoju magiju?

Proces učenja počinje od prvog dana u kompaniji. U okviru svebuhvatnog programa prvi korak je upoznavanje sa istorijom, kulturom, proizvodima, Puratos pristupom kupcima i krajnim potrošačima, održivom razvoju.  Program upoznavanja realizuje se kroz sastanke sa kolegama, raličite zadatke i radionice, kao i kroz E- kurseve na Puratos Univrzitetu. 

Timski rad

Puratos veruje u timski rad. Delimo znanje, dobre prakse, uspešne priče kroz čitavu organizaciju. Multidisciplinarni timovi sarađuju sa mnoštvom eksternih partnera uključujući i naše kupce ali i krajnje potrošače.

U Puratosu verujemo u dugoročne planove, a ne u kratkoročne pobede. To znači da konstantno ulažemo u budućnost. Činjenica da imamo 81 inovacioni Centar i da ulažemo 2,2% prometa u Istraživanje & Razvoj potvrđuje  ovu trvrdnju. 

Puratos Univerzitet, jedinstveno iskustvo

Puratos demonstrira svoju posvećenost konstantnom razvoju i učenju kroz sopstveni Univerzitet, nudeći kombinaciju različitih znanja na osnovu bogatog iskustva.

Kroz Puratos Leadership Program, naši sadašnji i budući lideri postaju strastveni ambasadori Puratos Magije. 

Više o karijeri u Puratosu možete saznati ovde.