Aktuelno: Virtuelni Inovacioni Centar Sunset Glaze Italmax

Scroll

Pretraga proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu inovativnih sastojaka i rešenja za pekare, poslastičare i majstore čokolade.

Otkrijte

Pretraga recepata

Od inspiracije do kreacije. Istražite nove ideje za vaše proizvode.

Otkrijte

Usluge

Razvoj novih koncepata, razmena iskustava sa ekspertima za interakciju između sastojaka, izbalansirana ishrana, food pairing, tehnički seminari...

Otkrijte

Trendovi

Istraživajući ponašanje potrošača želimo da razumemo šta žele, šta im treba i šta očekuju kada su u pitanju pekarski i poslastičarski proizvodi.

Otkrijte

Otkrijte

Blog

Što prirodnije to bolje

Potrošači sve više cene i traže zanatske pekarske proizvode napravljene od prirodnih sastojaka. Žele da znaju čitavu priču iza proizvoda – zanimljivosti, činjenice i brojke, nutritivne prednosti sastojaka, žele da znaju zašto je baš taj proizvod dobar za njih.

Breadpairing – uklapanje ukusa

Uklapanje ukusa je veoma važno kada je hrana u pitanju. Uklapanje ukusa ili na engleskom poznatije kao „foodpairing“ je metod pomoću kog identifikujemo koja se hrana i piće slažu jedno sa drugim.

Klasika na novi način

U današnjem svetu brzog razvoja i još bržeg tempa života, ono što potrošačima pruža oslonac je tradicija. I to je razlog zašto su klasični proizvodi uvek aktuelni. Nasuprot ovoj činjenici više od 60% potrošača ipak očekuje sve više inovacija u budućnosti.

Bogatstvo skriveno u prirodno fermentisanim proklijalim zrnima

Proklijala zrna u ishrani koriste se preko hiljadu godina.

Zamrznuto bolje nego sveže

Taste Tomorrow istraživanje pokazuje da potrošači prevashodno ocenjuju pekarske proizvode po njihovom mirisu, hrskavosti, i trenutku pečenja. Zbog toga je značajno da zanatske pekare i supermarketi optimizuju svežinu u njihovim objektima.

Najnovije

Vesti

Puratos Vrtuelni Inovacioni Centar

Puratos grupa lansirala je Virtuelni Inovacioni centar kao još jedan vid podrške svojim kupcima. Puratos know-how sada je dostupan 24/7.

Više vesti

Naš

Fokus

Nutritivno bogatiji proizvodi

Istražite paletu proizvoda koji će vam pomoći da poboljšate nutritivne vrednosti vaših finalnih proizvoda.

Više