Scroll
Scroll

Naš

Fokus

O-tentic

O-tentic

Jedinstvena pekarska komponenta koja sadrž kvasac i kiselo testo čija aroma obezbeđuje tipičan ukus italijanskog hleba hrskave korice i meke šupljikave sredine

Više

Pretraga proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu inovativnih sastojaka i rešenja za pekare, poslastičare i majstore čokolade.

Otkrijte

Pretraga recepata

Od inspiracije do kreacije. Istražite nove ideje za vaše proizvode.

Otkrijte

Usluge

Razvoj novih koncepata, razmena iskustava sa ekspertima za interakciju između sastojaka, izbalansirana ishrana, food pairing, tehnički seminari...

Otkrijte

Trendovi

Istraživajući ponašanje potrošača želimo da razumemo šta žele, šta im treba i šta očekuju kada su u pitanju pekarski i poslastičarski proizvodi.

Otkrijte

Otkrijte

Blog

Tvrdnje o održivoj proizvodnji čokolade

Tvrdnje o održivoj proizvodnji čokolade

Koliko tvrdnje o održivoj proizvodnji čokolade imaju uticaj na odabir gotovog proizvoda.

Puravita - novi koncept pekarskih smeša

Puravita - novi koncept pekarskih smeša

Istraživanje Taste Tomorrow pokazuje da samo 39% potrošača širom sveta zna da hleb sadrži vlakna, dok čak 84% misli da su vlakna dobra za njihovo zdravlje.

Što prirodnije to bolje

Što prirodnije to bolje

Potrošači sve više cene i traže zanatske pekarske proizvode napravljene od prirodnih sastojaka. Žele da znaju čitavu priču iza proizvoda – zanimljivosti, činjenice i brojke, nutritivne prednosti sastojaka, žele da znaju zašto je baš taj proizvod dobar za njih.

Breadpairing – uklapanje ukusa

Breadpairing – uklapanje ukusa

Uklapanje ukusa je veoma važno kada je hrana u pitanju. Uklapanje ukusa ili na engleskom poznatije kao „foodpairing“ je metod pomoću kog identifikujemo koja se hrana i piće slažu jedno sa drugim.

Klasika na novi način

Klasika na novi način

U današnjem svetu brzog razvoja i još bržeg tempa života, ono što potrošačima pruža oslonac je tradicija. I to je razlog zašto su klasični proizvodi uvek aktuelni. Nasuprot ovoj činjenici više od 60% potrošača ipak očekuje sve više inovacija u budućnosti.

Zamrznuto bolje nego sveže

Zamrznuto bolje nego sveže

Taste Tomorrow istraživanje pokazuje da potrošači prevashodno ocenjuju pekarske proizvode po njihovom mirisu, hrskavosti, i trenutku pečenja. Zbog toga je značajno da zanatske pekare i supermarketi optimizuju svežinu u njihovim objektima.