O nama

Puratos korporativni video

Otkrijte našu priču

Puratos je međunarodna grupa, koja nudi čitav niz inovativnih proizvoda i stručnost u primeni prehrambenih usluga za zanatlije, industriju, velike trgovinske lance i HoReCa kanal u pekarskom, poslastičarskom i čokoladnom sektoru.

Naša organizacija

Saznajte više o organizaciji kompanije Puratos - internacionalana kompanija u porodničnom vlasništvu, uvek usmerena na kupca.

Otkrijte

Naš način

Cenimo odnose sa našim kupcima, zaposlenima i partnerima. Naš način rada zasniva se na poverenju koje je u osnovi svega čime se bavimo. Poverenje je ključna naša vrednost koja nam omogućava da budemo pouzdani partneri u razvoju mnogim kupcima širom sveta

Otkrijte

Naša posvećenost

Naša posvećenost novim generacijama ilustruje se kroz društveno odgovorne aktivnosti i konstantan rad na optimizaciji nutritivnih vrednosti proizvoda i rešenja koja nudimo.

Otkrijte

Karijera

Sa preko 7000 zaposlenih u 68 poslovnica širom sveta – sa skokom od 30% broja zaposlenih između 2012. i 2016. – Puratos želi da Vas pozove da se priključite našem rastućem, globalnom timu. 9000 Puratos zaposlenih je predviđeno za 2020. godinu, kako bismo osigurali ostvarenje naših razvojnih ciljeva.

Otkrijte

Naša istorija

Our History

Otkrijte