Neiscrpna inspiracija čokolaterstva i poslastičarstva Belcolade - od sada i na biljnoj bazi

19 mar 2024

Blog
Zanatlije
Bez mleka
Truffle
Inovacioni centar
Inovacija & Različitost
Dekoracije
Industrija
Biljni proteini
Prava belgijska čokolada
Centar za industrijsko poslastičarstvo
Punjene čokolade
Centar čokolade
Praline
Vesti
Objave
HoReCa
Ušteda & efikasnost
Bez putera
Bez jaja

Belcolade je prava belgijska čokolada koja, ne samo da osvaja nepca, već pokreće na inspiraciju, inovaciju i neograničenu kreativnost u poslastičarstvu, a poseduje premium kvalitet.

Protekla godina bila je posebno uzbudljiva za Puratos Srbiju, jer smo proširili našu paletu Belcolade proizvoda. Pored vaših već omiljenih selekcija: crne (posne), bele i mlečne Belcolade čokolade, s ponosom predstavljamo još dva blaga iz Belcolade porodice – Belcolade Plant Based Selection M. i Belcolade Plant Based Selection W.

Bela i „kao mlečna“ Belcolade na biljnoj bazi

Belcolade Plant Based Selection M. je „kao mlečna“ čokolada na biljnoj bazi sa finim kakao i orašastim aromama, dok je Belcolade Plant Based Selection W. bogata i kremasta, posna bela kuvertura na biljnoj bazi sa nežnim vanila i orašastim tonovima, naglašena delikatnim notama meda.

Oba Puratos proizvoda su deo projekta Cacao-Trace i oba su proizvodi na biljnoj bazi, pa su idealni za veganske i posne poslastice.

Zašto je Belcolade Plant Based pravi izbor?

1.     Inspiracija u Svakom Zalogaju

Belcolade je ne samo čokolada, već izvor inspiracije. Svestranost ove čokolade omogućava poslastičarima da puste svoju maštu na slobodu i stvaraju čuda. Sa delikatnim, a istovremeno bogatim ukusom, Belcolade ne samo da zadovoljava nepce, već i stvara emocionalnu vezu između poslastičara i potrošača.

Proširenjem asortimana proizvodima na biljnoj bazi, pruža se mogućnost sve većem broju vegana da uživaju u neodoljivim ukusima kakve može stvoriti samo prava belgijska čokolada.

2.    Inovacije Sa Belcolade

Uvođenjem Belcolade Plant Based Selection M. i Belcolade Plant Based Selection W., napravili smo korak dalje u inovacijama. Oba proizvoda su deo Cacao-Trace inicijative, zasnovane na održivom razvoju i brigom za farmere koji beru kakao zrna.

Ovo nisu samo proizvodi na biljnoj bazi, već pružaju poslastičarima priliku da budu deo veće priče, podržavajući održivu praksu u proizvodnji čokolade, a dok pripremaju poslastice koje su posne i veganske.

3.     Izbalansiran i delikatan ukus

Belcolade, prava belgijska čokolada na biljnoj bazi, je proizvod za profesionalce jer omogućava isti ukus u svim primenama. Nastala je kao rezultat znanja i veština Belcolade eksperata pri stvaranju belgijskih klasika.

4.     Inovacija u biljnoj ishrani

Belcolade Plant Based je patent baziran na inovativnoj kombinaciji sastojaka iz prirodnih biljnih izvora. Bilo je potrebno testirati više od 50 sastojaka u različitim kombinacijama kako bi se stvorila ova jedinstvena kovertura.

5.     Kremasta struktura na biljnoj bazi

Jedna od najvažnijih karakteristika Belcolade čokolade na biljnoj bazi je njen nežan, kremast karakter. To je inspiracija za vašu kreativnost, koja vam omogućava da kreirate poslastice koje ne samo da izgledaju već i imaju ukus koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

6.      Raznovrsna upotreba

Belcolade čak i u svojoj posnoj varijanti, „kao mlečna“ ili bela čokolada, ističe se u raznovrsnim kulinarskim podvizima. Bilo da pravite sofisticirane torte, fine čokoladne praline, ili jednostavne, ali neodoljive kolače, Belcolade je vaš neprikosnoven i pouzdan partner u poslastičarstvu i čokolaterstvu.

7.     Sjaj koji oduzima dah

Pored svega, ne može se zaboraviti na predivan sjaj koji Belcolade Plant Based dodaje svakom vašem slatkom remek-delu. Vaše poslastice neće samo biti ukusne, već će i zablistati, privlačeći poglede i stvarajući osećaj čarolije.

Ukoliko ste zainteresovani da otkrijete sve potencijale Belcolade, možete se javiti našem našem prodajnom timu na: 063 392 982 i zakazati posetu našem inovacionom centru u Beogradu.