Taste Tomorrow

KAKO BUDUĆNOST HRANE POSTAJE STVARNOST DANAS

Da biste napravili savršene proizvode i predvideli šta sledi, morate da znate potrebe i očekivanja potrošača. 

Taste Tomorrow prognoza trendova u čokoladnoj industiji je zasnovana na uvidima dobijenim kroz globalno istraživanje ponašanja 20.000 potrošača u 50 zemalja, kao i na najsavremenijoj nauci o onlajn podacima zasnovanoj na veštačkoj inteligenciji. Kroz dubinske uvide u globalno i lokalno ponašanje potrošača, njihove stavove i izbore, ova nezavisna studija sprovedena za Puratos, pruža foodstep u budućnost, prateći razvoj trendova i otkrivajući nove trendove. Koji je rezultat ovoga? Sveži uvidi o zdravlju, pogodnostima, iskustvima, digitalizaciji i još puno toga, u oblasti pekarstva, poslastičarstva i čokolaterstva. 

VODEĆI TRENDOVI U PEKARSTVU, POSLASTIČARSTVU I ČOKOLATERSTVU

TRI VODEĆA TRENDA U PEKARSTVU ZA 2024. GODINU

Potrošači žele prirodno i organsko, vraćaju se kiselom testu i važan im je osećaj lakoće u stomaku.

TRI VODEĆA TRENDA U POSLASTIČARSTVU ZA 2024. GODINU

Potrošači žele da uživaju u doživljaju, ali i da imaju zdraviju varijantu uz tradicionalno isprobavanje nešto drugačiijih klasičnih recepata.

TRI VODEĆA TRENDA U ČOKOLATERSTVU ZA 2024. GODINU

Potrošači od čokolade žele više od slatkoće. Traži se hrana koja podiže raspoloženje, pa se tako čokolada smatra zdravom, ali se sve više interesuju o održivosti i uslovima proizvodnje kakaa.

OSLUŠKUJTE POTREBE I ŽELJE SVOJIH POTROŠAČA

Da li želite najnovije informacije o o zdravlju, pogodnostima, iskustvima, digitalizaciji i mnogim drugim stvarima, kako biste pokrenuli inovacije u oblasti pekarstva, poslastičarstva i čokolaterstva? Ili možda želite više informacija o našoj globalnoj studiji?

Rado ćemo Vam pomoći! Popunite kontakt formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. 

 

 

NAJNOVIJI BLOGOVI

Neiscrpna inspiracija čokolaterstva i poslastičarstva Belcolade - od sada i na biljnoj bazi

Neiscrpna inspiracija čokolaterstva i poslastičarstva Belcolade - od sada i na biljnoj bazi

Protekla godina bila je posebno uzbudljiva za Puratos Srbiju, jer smo proširili našu paletu Belcolade proizvoda.

Više vremena za uživanje u životu uz Puratos proizvode

Više vremena za uživanje u životu uz Puratos proizvode

Istražite Puratosovu ponudu proizvoda kreiranu da olakša vaš rad.

Kako opisati čokoladu kao profesionalac

Kako opisati čokoladu kao profesionalac

Uz profesionalni uvid našeg Puratos tima za senzornu analizu, predstavljamo Vam smernice kako da poboljšate način na koji opisujete svoje iskustvo kao profesionalac

Detaljan ostvrt na tržište ishrane na biljnoj bazi

DETALJAN OSVRT NA TRŽIŠTE ISHRANE NA BILJNOJ BAZI

Poboljšajte svoje zdravlje namirnicama na biljnoj bazi. Već danas se uključite u program održivosti!

Vodič za kisela testa: Sve što treba da znate o kiselom testu

Vodič za kiselo testo: Sve što treba da znate o kiselim testima

Naučite sve što treba da znate o kiselom testu u ovom vrhunskom vodiču za omiljeni fermentisani hleb.

PROŠIRITE SVOJE POSLOVANJE UZ NAŠE PROIZVODE I USLUGE

Bez obzira da li ste pekar, poslastičar ili čokolater, spremni smo da vas vodimo kroz fantastično putovanje prepuno novih kreacija, korak po korak

Pogledajte sve naše usluge

KONTAKTIRAJTE NAS

Javite se našem prodajnom timu i zakažite posetu inovacionom centru!

Kontaktirajte nas