Odgovorna konzumacija, ishrana na biljnoj bazi, zanatska proizvodnja - ponašanje potrošača se stalno menja i razvija.
Zato smo pre više od deset godina započeli istraživanje Taste Tomorrow. Cilj ovog istraživanja je uvid i praćenje lokalnih i globalnih ponašanja, stavova i izbora potrošača. Kako bismo prikupili podatke, koristimo kombinaciju intervjua i semantičke veštačke intiligencije. To nam omogućava da pratimo evoluciju i otkrivamo nove trendove u oblasti pekarstva, poslastičarstva i čokolaterstva.
Svi zaključci našeg istraživanja su dodatno potvrđeni kroz globalnu mrežu za otkrivanje trendova, iscrpno senzorsko istraživanje i saradnju sa istraživačima, proizvođačima aroma i univerzitetima.
Budite u toku sa najnovijim trendovima i uvidima u stavove potrošača.
Upoznajte se sa top trendovima u pekarskoj industriji za 2025. godinu: Lokalna autentičnost, zdravlje stomaka, kiselo testo i klasici su i dalje u modi.
Zakoračite u budućnost poslastičarstva sa najnovijim trendovima za 2025. godinu! Inovacije inspirisane tehnologijom, dizajnirane uz pomoć veštačke inteligencije, fuzija globalnih ukusa, trendovi savršenih porcija i primamljivih pikantih užitaka unose revoluciju u svet poslastica.
Privucite potrošače koristeći četiri glavna trenda u industriji čokolade za 2025. godinu. Od rasta održive poljoprivrede i inovacija zasnovanih na biljnim proizvodima do upotrebe posebnih dodataka i težnje za nutritivnom ravnotežom, oblikovaće budućnost industrije čokolade.
Želite li da budete u toku sa najnovijim trendovima i inovacijama? Zatražite prezentaciju sa najnovijim uvidima na Taste Tomorrow veb-sajtu.
Kada je reč o pripremi vrhunskih čokoladnih poslastica, poznavanje razlika između prave čokolade i čokoladnog preliva od suštinskog je značaja za profesionalne čokolatijere, poslastičare i pekare. Poznavanje ovih razlika ne utiče samo na krajnji kvalitet proizvoda, već i na pravilan izbor sastojaka u zavisnosti od primene. U nastavku otkrivamo ključne razlike – i kako vam Puratosova rešenja mogu pomoći da unapredite svoje čokoladne proizvode.
Upoznajte se sa prednostima Mimetic-a i saznajte kako ova biljna alternativa puteru može postati ključan saveznik vaše pekare u uslovima neizvesnosti i rasta cena.
Otkrijte glavne maloprodajne trendove i promene u potrebama kupaca kako biste pomogli vašoj pekari da napreduje na tržištu koje se brzo menja.
Od istoka do zapada svi su očarani ovom najpopularnijom poslasticom godine. Dubai čokolade nisu samo neodoljivo ukusne, one su pravi umetnički doživljaj i spoj tradicije i modernog procesa proizvodnje.
Za Dan zaljubljenih ili Osmi mart, iznenadite svoje kupce novim pristupom bezvremenom klasičnom ekleru i dozvolite im da otkriju i uživaju u kreativnim varijacijama eklera. Sa zanimljivom istorijom i vrhunskim ukusom, saznajte kako ovaj francuski klasik može poboljšati vaše poslovanje.
Protekla godina bila je posebno uzbudljiva za Puratos Srbiju, jer smo proširili našu paletu Belcolade proizvoda.
Bez obzira da li ste pekar, poslastičar ili čokolater, spremni smo da vas vodimo kroz fantastično putovanje prepuno novih kreacija, korak po korak
Javite se našem prodajnom timu i zakažite posetu inovacionom centru!