Da biste napravili savršene proizvode i predvideli šta sledi, morate da znate potrebe i očekivanja potrošača.
Taste Tomorrow prognoza trendova u čokoladnoj industiji je zasnovana na uvidima dobijenim kroz globalno istraživanje ponašanja 20.000 potrošača u 50 zemalja, kao i na najsavremenijoj nauci o onlajn podacima zasnovanoj na veštačkoj inteligenciji. Kroz dubinske uvide u globalno i lokalno ponašanje potrošača, njihove stavove i izbore, ova nezavisna studija sprovedena za Puratos, pruža foodstep u budućnost, prateći razvoj trendova i otkrivajući nove trendove. Koji je rezultat ovoga? Sveži uvidi o zdravlju, pogodnostima, iskustvima, digitalizaciji i još puno toga, u oblasti pekarstva, poslastičarstva i čokolaterstva.
Potrošači žele prirodno i organsko, vraćaju se kiselom testu i važan im je osećaj lakoće u stomaku.
Potrošači žele da uživaju u doživljaju, ali i da imaju zdraviju varijantu uz tradicionalno isprobavanje nešto drugačiijih klasičnih recepata.
Potrošači od čokolade žele više od slatkoće. Traži se hrana koja podiže raspoloženje, pa se tako čokolada smatra zdravom, ali se sve više interesuju o održivosti i uslovima proizvodnje kakaa.
Da li želite najnovije informacije o o zdravlju, pogodnostima, iskustvima, digitalizaciji i mnogim drugim stvarima, kako biste pokrenuli inovacije u oblasti pekarstva, poslastičarstva i čokolaterstva? Ili možda želite više informacija o našoj globalnoj studiji?
Rado ćemo Vam pomoći! Popunite kontakt formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Protekla godina bila je posebno uzbudljiva za Puratos Srbiju, jer smo proširili našu paletu Belcolade proizvoda.
Istražite Puratosovu ponudu proizvoda kreiranu da olakša vaš rad.
Uz profesionalni uvid našeg Puratos tima za senzornu analizu, predstavljamo Vam smernice kako da poboljšate način na koji opisujete svoje iskustvo kao profesionalac
Poboljšajte svoje zdravlje namirnicama na biljnoj bazi. Već danas se uključite u program održivosti!
Naučite sve što treba da znate o kiselom testu u ovom vrhunskom vodiču za omiljeni fermentisani hleb.
Bez obzira da li ste pekar, poslastičar ili čokolater, spremni smo da vas vodimo kroz fantastično putovanje prepuno novih kreacija, korak po korak
Javite se našem prodajnom timu i zakažite posetu inovacionom centru!