Da biste napravili savršene proizvode i predvideli šta sledi, morate da znate potrebe i očekivanja potrošača.
Taste Tomorrow prognoza trendova u čokoladnoj industiji je zasnovana na uvidima dobijenim kroz globalno istraživanje ponašanja 20.000 potrošača u 50 zemalja, kao i na najsavremenijoj nauci o onlajn podacima zasnovanoj na veštačkoj inteligenciji. Kroz dubinske uvide u globalno i lokalno ponašanje potrošača, njihove stavove i izbore, ova nezavisna studija sprovedena za Puratos, pruža foodstep u budućnost, prateći razvoj trendova i otkrivajući nove trendove. Koji je rezultat ovoga? Sveži uvidi o zdravlju, pogodnostima, iskustvima, digitalizaciji i još puno toga, u oblasti pekarstva, poslastičarstva i čokolaterstva.
Potrošači žele prirodno i organsko, vraćaju se kiselom testu i važan im je osećaj lakoće u stomaku.
Potrošači žele da uživaju u doživljaju, ali i da imaju zdraviju varijantu uz tradicionalno isprobavanje nešto drugačiijih klasičnih recepata.
Potrošači od čokolade žele više od slatkoće. Traži se hrana koja podiže raspoloženje, pa se tako čokolada smatra zdravom, ali se sve više interesuju o održivosti i uslovima proizvodnje kakaa.
Da li želite najnovije informacije o o zdravlju, pogodnostima, iskustvima, digitalizaciji i mnogim drugim stvarima, kako biste pokrenuli inovacije u oblasti pekarstva, poslastičarstva i čokolaterstva? Ili možda želite više informacija o našoj globalnoj studiji?
Rado ćemo Vam pomoći! Popunite kontakt formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Poboljšajte svoje zdravlje namirnicama na biljnoj bazi. Već danas se uključite u program održivosti!
Zdrava hrana je na vrhu današnjih spiskova za kupovinu – ali hranljivu i pritom ukusnu zagonetku proizvođači hrane i dalje pokušavaju da reše. Naše istraživanje Taste Tomorrow otkrilo je da potrošači preduzimaju jedan od dva puta u potrazi za zdravljem – 60% preferira da jede manji broj porcija ili oskudnije porcije, dok 58% bira zdravije alternative. Ali ukus i tekstura i dalje dominiraju.
Kako možemo imati zdrava creva? Brojni faktori igraju važnu ulogu u oblikovanju zdravlja naših creva, poput načina života, vežbanja, genetike domaćina i lekova. Štaviše, na svoje zdravlje možemo uticati i onim što jedemo. Jedinjenja u ishrani poput probiotika, prebiotika i postbiotika mogu da igraju aktivnu ulogu u zdravlju creva hranjenjem i povećanjem raznolikosti i broja korisnih bakterija u crevima.
Srećna creva ključ su dobrog osećaja! Da li ste znali da mikrobiom ljudskog creva ugošćuje preko 100 triliona mikroorganizama? I svi oni treba da budu srećni.
The topic of gut health is quickly gaining better understanding, and consequently gaining traction in the bakery industry. What can you expect from the next generation of Happy Gut breads?
Bez obzira da li ste pekar, poslastičar ili čokolater, spremni smo da vas vodimo kroz fantastično putovanje prepuno novih kreacija, korak po korak
Javite se našem prodajnom timu i zakažite posetu inovacionom centru!