Taste Tomorrow

KAKO BUDUĆNOST HRANE POSTAJE STVARNOST DANAS

Da biste napravili savršene proizvode i predvideli šta sledi, morate da znate potrebe i očekivanja potrošača. 

Taste Tomorrow prognoza trendova u čokoladnoj industiji je zasnovana na uvidima dobijenim kroz globalno istraživanje ponašanja 20.000 potrošača u 50 zemalja, kao i na najsavremenijoj nauci o onlajn podacima zasnovanoj na veštačkoj inteligenciji. Kroz dubinske uvide u globalno i lokalno ponašanje potrošača, njihove stavove i izbore, ova nezavisna studija sprovedena za Puratos, pruža foodstep u budućnost, prateći razvoj trendova i otkrivajući nove trendove. Koji je rezultat ovoga? Sveži uvidi o zdravlju, pogodnostima, iskustvima, digitalizaciji i još puno toga, u oblasti pekarstva, poslastičarstva i čokolaterstva. 

VODEĆI TRENDOVI U PEKARSTVU, POSLASTIČARSTVU I ČOKOLATERSTVU

TRI VODEĆA TRENDA U PEKARSTVU ZA 2024. GODINU

Potrošači žele prirodno i organsko, vraćaju se kiselom testu i važan im je osećaj lakoće u stomaku.

TRI VODEĆA TRENDA U POSLASTIČARSTVU ZA 2024. GODINU

Potrošači žele da uživaju u doživljaju, ali i da imaju zdraviju varijantu uz tradicionalno isprobavanje nešto drugačiijih klasičnih recepata.

TRI VODEĆA TRENDA U ČOKOLATERSTVU ZA 2024. GODINU

Potrošači od čokolade žele više od slatkoće. Traži se hrana koja podiže raspoloženje, pa se tako čokolada smatra zdravom, ali se sve više interesuju o održivosti i uslovima proizvodnje kakaa.

OSLUŠKUJTE POTREBE I ŽELJE SVOJIH POTROŠAČA

Da li želite najnovije informacije o o zdravlju, pogodnostima, iskustvima, digitalizaciji i mnogim drugim stvarima, kako biste pokrenuli inovacije u oblasti pekarstva, poslastičarstva i čokolaterstva? Ili možda želite više informacija o našoj globalnoj studiji?

Rado ćemo Vam pomoći! Popunite kontakt formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. 

 

 

NAJNOVIJI BLOGOVI

Detaljan ostvrt na tržište ishrane na biljnoj bazi

DETALJAN OSVRT NA TRŽIŠTE ISHRANE NA BILJNOJ BAZI

Poboljšajte svoje zdravlje namirnicama na biljnoj bazi. Već danas se uključite u program održivosti!

Zdrave i ukusne poslastice – delikatan balans

Zdrave i ukusne poslastice – delikatan balans

Zdrava hrana je na vrhu današnjih spiskova za kupovinu – ali hranljivu i pritom ukusnu zagonetku proizvođači hrane i dalje pokušavaju da reše. Naše istraživanje Taste Tomorrow otkrilo je da potrošači preduzimaju jedan od dva puta u potrazi za zdravljem – 60% preferira da jede manji broj porcija ili oskudnije porcije, dok 58% bira zdravije alternative. Ali ukus i tekstura i dalje dominiraju.

NAUKA KOJA STOJI IZA MIKROBIOMA URAVNOTEŽENIH CREVA

NAUKA KOJA STOJI IZA MIKROBIOMA URAVNOTEŽENIH CREVA

Kako možemo imati zdrava creva? Brojni faktori igraju važnu ulogu u oblikovanju zdravlja naših creva, poput načina života, vežbanja, genetike domaćina i lekova. Štaviše, na svoje zdravlje možemo uticati i onim što jedemo. Jedinjenja u ishrani poput probiotika, prebiotika i postbiotika mogu da igraju aktivnu ulogu u zdravlju creva hranjenjem i povećanjem raznolikosti i broja korisnih bakterija u crevima.

ZDRAV STOMAK, SREĆNI VI

ZDRAV STOMAK, SREĆNI VI

Srećna creva ključ su dobrog osećaja! Da li ste znali da mikrobiom ljudskog creva ugošćuje preko 100 triliona mikroorganizama? I svi oni treba da budu srećni.

Connecting the art of bread, with the science of gut health

Connecting the art of bread, with the science of gut health

The topic of gut health is quickly gaining better understanding, and consequently gaining traction in the bakery industry. What can you expect from the next generation of Happy Gut breads?

PROŠIRITE SVOJE POSLOVANJE UZ NAŠE PROIZVODE I USLUGE

Bez obzira da li ste pekar, poslastičar ili čokolater, spremni smo da vas vodimo kroz fantastično putovanje prepuno novih kreacija, korak po korak

Pogledajte sve naše usluge

KONTAKTIRAJTE NAS

Javite se našem prodajnom timu i zakažite posetu inovacionom centru!

Kontaktirajte nas