Više vremena za uživanje u životu uz Puratos proizvode

6 mar 2024

Mi u Puratosu verujemo u moć promene koju nose inovacije u pripremi hrane, u cilju opšteg dobra. Naša misija prevazilazi kreiranje izvanrednih sastojaka, mi kreiramo inovacije za opštu dobrobit – za poboljšanje zdravlja i blagostanja ljudi, za bolju i zdraviju planetu, i za uspšnije poslovanje naših cenjenih klijenata. 

U dinamičnim oblastima zanatskog pekarstva i proizvodnje hrane, vreme je dragoceno. Puratos je posvećen stvaranju proizvoda koji ne samo da ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, već su i izuzetno laki  i pogodni za korišćenje. Razumemo da vi, naši cenjeni klijenti, zaslužujete luksuz vremena—da ga provedete sa voljenima, prepustite se ličnim interesovanjima i uživate u životnim radostima.

ISTRAŽITE NAŠU PONUDU PROIZVODA KREIRANU DA OLAKŠA VAŠ RAD

Inovacije u pekarstvu

Poboljšivači hleba iz Puratosa su više od pukih pojačivača za peciva – oni pružaju sigurnost i bezbrižnost koju svaki pekar i proizvođač hrane traži. U zamršenom procesu proizvodnje hleba, gde faktori kao što su temperatura, vlažnost, varijacije brašna i uslovi rada, mogu imati presudnu ulogu, naši „popravljači“ hleba su saveznici na koje možete da se oslonite.

Bogata ponuda naših proizvoda za poboljšanje hleba je kreirana tako da zadovolji jedinstvene potrebe proizvođača svežeg, upakovanog ili smrznutog hleba. Bilo da se odlučite za naše kompletne višenamenske poboljšivače ili su vam potrebni poboljšivači kreirani po vašoj meri, naći ćete dovoljno ubedljivih razloga za inovacije uz Puratos, koji savršeno odgovara vašim zahtevima..

Hajde da pogledamo neke od naših najprodavanijih poboljšivača pekarskih proizvoda, pokazujući ne samo njihove izuzetne kvalitete, već i pogodnost koju donose vašem poslovanju na dnevnom nivou:

S500 - Sa nasleđem od jednog veka u proizvodnji hleba

 Puratos je 1953. godine predstavio revolucionarni T500, prvi kompletan poboljšivač hleba u obliku paste. Razvijajući formulu, 1975 godine smo lansirali S500, poboljšivač u obliku praha, koji je stigao do pekara širom sveta. Jedinstvena tehnologija enzima sa Antarktika u jezgru S500 obezbeđuje vrhunsku toleranciju, pružajući konstantne i izuzetne rezultate svaki put, štedeći vam dragoceno vreme u postizanju savršenstva.

Soft’r poboljšivači  - kombinacija teksture i pogodnosti

Namenjeni za upakovane hlebove, naši Soft’r poboljšivači uključuju najsavremenije tehnologije enzima i emulgatora. Ovi sastojci ne samo da poboljšavaju teksturu proizvoda tokom čitavog roka trajanja, već i doprinose smanjenu troškova. Soft’r Melting tehnologija stvara optimalnu teksturu topljenja, smanjujući otpad tako što duže održava hleb svežim. Ubedljiv razlog za inovacije sa Puratosom, ovi poboljšivači ne samo da podižu kvalitet i dugovečnost vašeg hleba, već i poboljšavaju proces pečenja.

Intens asortiman  - brza i fleksibilna inovacija

Naš modularni Intens asortiman pravi revoluciju u pekarskoj industriji. Izgrađena na osnovu najnovijih istraživanja i razvoja, naša rešenja poboljšavaju funkcionalnost testa i hleba pri različitim primenama, od tost hleba, kroasana, pa do svih vrsta mekog hleba. Ova svestranost vam štedi vreme u prilagođavanju promenljivim tržišnim trendovima i željama potrošača.

IDEALNE MEŠAVINE

Za profesionalne pekare, važnost kvaliteta, lakoća upotrebe i isplativost su od izuzetne važnosti. Puratos mešavine za pekare i poslastičare su bazirane sa ovim principima, obezbeđujući besprekorno iskustvo pečenja.

Easy Soft’r Mix  - višenamenska inovacija za svakog pekara

Easy Soft’r Mix menja proizvodnju iz korena i za zanatlije, poluindustriju i industriju. Ova koncentrovana mešavina zahteva samo dodavanje vode, kvasca i brašna, što je čini veoma raznovrsnom. Za kreacije od brioša do panetona i raznih drugih proizvoda od mekanog hleba, ovaj inovativni asortiman uvek garantuje optimalnu svežinu, ukus i teksturu po pristupačnoj ceni. Varijanta na biljnoj bazi Easy Soft’r Mix-a je savršena za pravljenje slatkog hleba na biljnoj bazi, bez kompromisa u teksturi ili ukusu.

Satin Premium smeše za torte  - redefinisani ukus i tekstura: 

Satin, asortiman vrhunskih mešavina za torte, je vaš savršeni alat za inovacije u ukusima i teksturama. Više od 30 godina, Satin pomaže pekarima i poslastičarima da kreiraju najkvalitetnije kolače na tržištu. Od Satin krem torte do Satin biljne torte, izaberite teksturu koju želite i krenite na putovanje senzacija ukusa koje će oduševiti vaše kupce. Raznovrsne i jednostavne za upotrebu, Satin smeše osiguravaju da nikada nećete praviti kompromise u pogledu kvaliteta svojih proizvoda.

Cremyvit - Brz i svilenkast krem od jaja

Kvalitet ne treba žrtvovati zbog brzine, posebno kada su u pitanju krempite i krem od jaja. Predstavljamo Cremyvit, niz ukusno glatkih i kremastih mešavina za krempite i kolače sa kremom od jaja, za koje je potrebno samo nekoliko trenutaka da se pripreme – samo dodajte vodu! Cremivit mešavine nisu samo jednostavne za upotrebu i brze za pripremu, već su i stabilne prilikom pečenja i zamrzavanja ili odmrzavanja. Istražite širok spektar primena, od torti i peciva do eklera i -a, i otkrijte ukus i čvrstu teksturu za kojom potrošači žude.

GOTOVA REŠENJA

Otkrijte novi nivo pogodnosti i izvrsnosti u svojim kreacijama sa Puratos gotovim rešenjima, pedantno izrađenim proizvodima osmišljenim tako da vam štede vreme bez kompromisa u kvalitetu.

Deli Cheesecake - njujorška tradicija bez napora

Isprobajte jednostavnost Deli Cheesecake-a, koji je inspirisan tradicionalnim njujorškim receptom. Ova gotova podloga za čizkejk, obogaćena sa 30% krem sira i jajima, obezbeđuje uspeh svakog čizkejka sa konstantnim kvalitetom. Recite zbogom komplikovanim procesima—Deli Cheesecake je jednostavan za upotrebu i brzo se peče, bez potrebe za posebnim procesima kuvanja ili produženim vremenom pečenja. Uživajte u slobodi da eksperimentišete i kreirate svoj, poseban čizkejk, istovremeno štedeći dragoceno vreme.

Cremfil - krem fil koji štedi vreme

RPrepoznat kao vrh krem filova, Cremfil nudi izuzetnu stabilnost tokom punjenja, pečenja i zamrzavanja, štedeći vam vreme u procesu izrade. Ovo gotovo punjenje kombinuje tehničku izvrsnost sa neverovatnim ukusom i dugim rokom trajanja. Cremfil je dizajniran za efikasnost u pekarskim i poslastičarskim proizvodima. Njegovi neuporedivi tehnički kvaliteti ga čine svestranim rešenjem za uštedu vremena, pružajući stabilnost u različitim primenama, od ekstruzije do ubrizgavanja i deponovanja. Uživajte u pogodnostima nanošenja Cremfil-a pre i posle pečenja, doprinoseći vremensko efikasnoj proizvodnji.

Topfil asortiman  - brzo voćno punjenje

Topfil asortiman voćnih punjenja gotovih za upotrebu je dizajniran da vašim kreacijama lako da ukus prirodnog voća. Birajte između punjenja sa komadićima voća ili glatke teksture. Sa raznolikom lepezom ukusa kao što su jabuka, kruška, borovnica, jagoda, malina, mango, kajsija, trešnja, guava i još mnogo drugih, Topfil pojednostavljuje vaš kreativni proces, štedeći vam vreme i poboljšavajući energičnost vaših pečenih proizvoda.

Carat - dekadentna punjenja za svakog pekara

Carat, naš asortiman punjenja na bazi masti, donosi veliki izbor ukusa i funkcionalnosti kako biste zadovoljili vašu kreativnost i uštedeli vreme. Bilo da ste zanatlija ili profesionalac u industriji, Carat pruža praktično rešenje. Počev od višenamenske upotrebe, ekstremne stabilnosti pri pečenju, do lakog manipulisanja - Carat podiže nivo vaših slatkih proizvoda bez napora, dodajući im dašak luksuza bez kompromisa u ukusu.

U svakom inovativnom rešenju koje nudimo, postoji obećanje—da ćemo poboljšati ne samo ukus vaših kreacija, već i celokupni kvalitet vašeg života. Više od sastojaka, Puratos donosi luksuz vremena u vaš zanat, omogućavajući vam da se fokusirate na ono što je zaista važno.

Sa toliko razloga za inovacije, hajde da se ujedinimo i ostvarimo pozitivan uticaj na svet. Zajedno možemo da učinimo nešto dobro i pokrenemo planetu napred.