ZDRAV STOMAK, SREĆNI VI

SLOŽENOST OSEĆAJA U CREVIMA

Srećna creva ključ su dobrog osećaja! Da li ste znali da mikrobiom ljudskog creva ugošćuje preko 100 triliona mikroorganizama? I svi oni treba da budu srećni. Kako? Kroz ravnotežu. Oni to vole! Uspevaju u okruženju sa velikom raznolikošću od stotina različitih vrsta i odgovarajućim odnosom između „dobrih” i „loših” bakterija.

Nije iznenađujuće to što je ovo bogatstvo života u telu presudno za fizičko i mentalno blagostanje. I to je početna baza za 70% vašeg imunološkog sistema. Zbog toga je zdravlje creva u interesu svih, ne samo ljudi koji imaju probavne probleme. Ova sve razvijenija svest stvara sve veću potražnju za pristupačnom i ukusnom hranom koja je dobra za ljudska creva. Otkrijmo kako da odgovorimo na ovu potražnju potrošača

DOBRA HRANA, DOBRO RASPOLOŽENJE

Utičemo na svoje zdravlje onim što jedemo. Naročito ako to povoljno utiče na naša creva. Probiotici, koji se nalaze u jogurtu i drugim fermentisanim mlečnim proizvodima, na primer, mogu upravo to. Dodaju dobre bakterije u mikrobiom ljudskog creva.

Hleb može igrati drugačiju ulogu, prebiotičku. Njegova vlakna hrane dobre bakterije koje su već prisutne u crevu, pomažući im da napreduju i utičući na blagostanje tela i uma.

UMETNOST PEČENJA SA NAUKOM O ZDRAVLJU CREVA

Lako je shvatiti zašto je umetnost hleba u srcu našeg života već 250 generacija. Ukorenjen je u našoj svakodnevnoj rutini, što ga čini prirodnim izborom za ishranu prilagođenu crevima. Hleb se sastoji od vesele kombinacije mirisa, dobrobiti zrna i ukusa svežih mrvica. Njegov je klub obožavalaca ogroman zahvaljujući njegovom bogatstvu teksture i tradicije. Sada zamislite, šta ako bi taj voljeni hleb mogao da bude svakodnevna hrana koja je potrebna ljudskim crevima?

Iako je hleb zasnovan na jednostavnosti, pečenje hleba jeste umetnost kojom treba ovladati i nauka koju treba usavršiti. Sa više od sto godina stručnosti u izradi pekarskih proizvoda u kompaniji Puratos ne prestajemo da istražujemo, razmišljamo i otkrivamo nove načine kako bismo najbolje iskoristili sastojke koje potrošači toliko vole: od najukusnijih vlakana do novih sastojaka kiselog testa hleba.

INOVACIJE U PRAVLJENJU HLEBA PURAVITA

Hleb koji je pekar pravio pre nekoliko hiljada godina nad otvorenim plamenom i vekna koja je upravo izašla iz peći vašeg lokalnog pekara prilično se razlikuju, ali dele iste gene: zrna. A mi smo naučili kako da iz njih izvučemo maksimum, podstaknuti naporima generacija koje su bile pre nas. I naša najnovija rešenja idu još dalje; omogućavajući vam da pečete hleb sa blagodetima za zdravlje creva.

Easy Puravita smeše za proizvode bogate vlaknima

Easy Puravita Power

Easy Puravita Wholegrain

Easy Puravita Naturagrain

 

Oslonite se na naše iskustvo u pekarskoj industriji koje traje već čitav jedan vek i koje vam nudi rešenja za pravljenje najukusnijih hlebova sa blagodetima za creva. Otključajte ovu velesilu hleba Puravita već danas dok istražujemo njegov budući potencijal[ . Za dobro naših creva!

 

 

 

Zanimaju li vas rešenja naših proizvoda? Obratite se svom lokalnom predstavniku prodaje.