Promocija inovacija kroz nesvakidašnje kombinacije ukusa, teksture i oblika Sweet and Trendy

SWEET AND TRANDY BELCOLADE DOGAĐAJ

22 mar 2024

Blog
Vesti
Press

U poslastičarstvu, ključno je imati stručnjake koji mogu podeliti svoje znanje i iskustvo. U tom svetlu, Jeffrey De Weyer iz kompanije Puratos Belgija, zajedno sa Markom Jankovićem i Milicom Lekić iz Puratos Srbija, predstavljaju naše čuvene demonstratore i savetnike.

Iako mladi, njih troje imaju bogato iskustvo u saradnji sa partnerima iz poslastičarstva, čokolaterstva i konditorstva. Svoje veštine su razvijali kroz brojne obuke u kompaniji. Posebno treba istaći da Jeffrey i Marko poseduju tzv. narandžasti pojas u čokolaterstvu, što je veoma visok nivo veština u našoj kompaniji.

Jeffrey će uskoro posetiti Beograd kao počasni domaćin događaja za kupce Puratos Srbija. Tom prilikom, zajedno sa Markom i Milicom, domaćinima ovog događaja, predstaviće inspirativne inovacije, zanimljive tehnike i savete. Fokus će biti na korišćenju čokolade, sa temom deljenja iskustava, trikova i saveta u oblasti čokolaterstva i poslastičarstva. Diskutovaće se o inovacijama, trendovima, novim ukusima i kombinacijama, kao i o oblicima i teksturama poslastica.

Događaju će prisustvovati mnogi Puratos partneri koji će imati priliku da probaju razne čokoladne delicije. Naglasak će biti na važnosti izgleda poslastica u očima potrošača pri izboru, kao i na korišćenju vrhunskih proizvoda sa geografskim poreklom za potrtfolio. Važan segment za naše tržište su posne, odnosno veganske opcije čokolade, Belcolade W i Belcolade M, čemu će biti posvećena posebna pažnja i naravno degustacija ove Puratos ponude.

O utiscima sa Sweet and Trendy Puratos događaja vam javljamo ubrzo nakon ovog događaja, a recepte neodoljivih poslastica koje će naši Belcolade majstori praviti možete preuzeti već sada ovde.