Groot-Bijgaarden, Belgium

28 jan 2022

Corporate
Puratos
News

 

Kompanija Puratos, globalni lider u snabdevanju pekara, poslastičara i čokolatera predstavila je svoj novi vizuelni identitet, koji sadrži novi logo, korporativne boje i slogan “Food Innovation For Good”/Inovacije u hrani za dobro”. 

Puratosov novi identitet predstavalja i komapnijsku svrhu:” da pomeramo planetu napred stvarajući inovativna rešenja za zdraviju ishranu i dobrobit svih nas”.

Puratos nove generacije

Obuhvatajući sve što Puratos zastupa, „Inovacije u hrani za dobro“ obuhvata stalnu ambiciju kompanije da nastavi i dalje povećava svoj pozitivan globalni uticaj na buduće generacije. U novom logotipu, profesionalci u ovoj industriji će prepoznati Puratosovog poznatog jednoroga – simbol hrabrosti i integriteta. Sada je okrenuta napred, ka uzbudljivoj budućnosti. Još jedna ključna promena u identitetu kompanije je više korišćena crvena boja kuće koja predstavlja Puratosovu strast, posvećenost i odlučnost.

Sophie Blum, CMO Puratos, istakla je: „Naš novi identitet naglašava našu nepokolebljivu posvećenost našim klijentima, zaposlenima, partnerima i potrošačima, kao i daljem ubrzanju rasta našeg poslovanja i naših kupaca. Kako implementacija našeg novog identiteta počinje, naša svetska zajednica savremenih marketinških stručnjaka koristiće podatke, alate i tehnike digitalne i veštačke inteligencije da angažuje i podržava naše klijente, pomažući im da uspešno ostanu ispred krivulje zajedničkim stvaranjem inovativnih rešenja za hranu i za zdravlje i blagostanje ljudi svuda.”

Prosperitetna budućnost

Novi identitet kompanije će pomoći u jačanju poruke da je Puratos pouzdan, progresivan i etički nastrojen brend. Kao takav, Puratos ima za cilj da nastavi da se bavi nekim značajnim problemima u prehrambenoj industriji i ostaje posvećen stvaranju promena koje su važne za pokretanje planete napred kroz održive akcije.

 

Sophie Blum je takođe naglasila: „Održivo preduzetništvo je visoko na našoj listi prioriteta već dugi niz godina. Verujemo da je, za odgovorno poslovanje sa hranom, važno da pružimo socijalne doprinose koji menjaju život gde god da poslujemo. Već imamo niz inicijativa da to podržimo. Naše pekarske škole pružaju mladima kvalitetno obrazovanje i stvaraju veštine potrebne u ovoj industriji, dok naš program Cacao-Trace pomaže proizvođačima kakaoa širom sveta da povećaju svoje prihode, zahvaljujući proizvodnji čokolade vrhunskog ukusa kroz savladavanje procesa fermentacije. Ovo su samo dva primera kako ispunjavamo naše duboko ukorenjene ambicije da primenimo i pridržavamo se održivog i uravnoteženog operativnog modela sa poštovanjem i nastavićemo da radimo na tome 2022. godine i kasnije.

Da li ste zainteresovani za posao u  Puratosu? Puratos uvek traži talenat koji bi pomogao da se planeta pomeri napred. Aktuelne pozicije možete pronaći na našem sajtu u odeljku Karijera.