Puratos Virtuelni Inovacioni Centar

Inovacije dostupne svima

1 okt 2017

Vesti

Kao vodeći inovator u pekarskoj, poslastičarskoj i industriji čokolade, sa Virtuelnim inovacionim centrom Puratos grupa proširuje svoje usluge sa postojećih 81 Inovacionih centara širom sveta. Gde god da se kupac nalazi, nova platforma će mu omogućiti resurse i stručnost koji će mu pomoći da bude još uspešniji u svom poslu.

Puratos grupa lansirala je Virtuelni Inovacioni centar kao još jedan vid podrške svojim kupcima. Puratos know-how sada je dostupan 24/7.

“Inovacije su suština našeg poslovanja. Ovo se ne odnosi samo na kvalitet naših proizvoda nego i na inovacije u našim uslugama. Sa Virtuelnim inovacionom centrom, ponosno nudimo usluge zasnovane na vrhunskim tehnologijama, ali u isto vreme i kontakt sa našim ekspertima koje nijedna tehnologija ne može da zameni.” Daniel Malcorps, CEO Puratos grupe.

Tehnologija se svakog dana menja, ali naš cilj ostaje isti – pomažemo kupcima da kreiraju najbolje gotove proizvode. Verujemo da pružanje pristupačnih usluga kupcima, vodi boljem korisničkom iskustvu. 

 

Virtuelni inovacioni centar kupcima pruža jedan na jedan pomoć u svim aspektima razvoja proizvoda:

  • Live Chat sa internacionalnim i lokalnim demonstratorima pekarstva i poslastičarstva
  • Virtuelnog savetnika za gotove proizvode dostupnog 24/7
  • Bazu recepata (180+) kao inspiraciju za buduće proizvode

Kao dodatak ovim uslugama Puratos 360° virtuelna tura dovodi Inovacioni centar direktno do kupca.

Doživite Puratos Inovacioni centar iz prve ruke www.puratos.com/virtual