Tri leće na kreativniji način

TRi LEĆE RECEPT: KARAMEL FUZIJA UKUSA

Sastojci

PRIPREMA

Biskvit
Sjedinite sve sastojke i miksajte 5 minuta srednjom brzinom. Sipajte po 30 g smese u pojedinačne kalupe pomoću šprica i pecite.

Preliv
Pomešajte Dulcerio i Classic Caramel. Izvadite pečeni tri leće biskvit iz kalupa i natopite ga, pa ostavite da odstoji 4 sata.

Pena od pavlake
Umutite Chantypak dok ne postane čvrste teksture, pa ga nanesite na natopljeni biskvit pomoću šprica. Zatim, uz pomoć zagrejane kašike, oblikujte udubljenje u obliku polulopte u šlagu i u njega dodajte Deli slani karamel.

Dekoracija
Ravnomerno razmažite Florex prah špatulom po silikonskoj podlozi i pecite dok ne dobije svetlosmeđu boju. Po vađenju iz rerne, dok je još topao, izrežite diskove prečnika 3 cm. Napomena: Florex se može ponovo zagrejati i koristiti.

Serviranje
Svaki pojedinačni kolač natopite količinom Dulcerio prelivа koja je dvostruko veća od težine samog kolača. Na vrh nanesite umućenu karamel kremu pomoću šprica. Zatim, kašikom oblikujte udubljenje u kremi i dodajte Deli slani karamel. Na kraju, ukrasite listićem od Florex mase.

Kako je nastao tri leće na kreativniji način

Tri leće je dobro poznati klasik poreklom iz Latinske Amerike. Možda niste znali ali tradicija natapanja kolača potiče još iz Evrope, još u 16. ili 17. veku. Upoznajte kreativnu verziju tri leće poslastice gde se inovacija susreće s tradicijom kroz spoj dva klasika: latinskoameričkog tri leće-a i francuskog baba rum kolača.

Otkrijte Nutritivne informacije

245.88Kcal
Energy

1029.64Kj
Energy

12.13g
Fat

10.87g
Saturates

31.92g
Carbohydrates

24.63g
Sugars

*

DISCOVER OUR

RELATED RECIPES