Ekler - De la Crem

Sastav

50 porcija

1. Testo za princes krofne

2 . Kakao mrvice

3. Čokoladni krem

Sastojci 

Metod rada

Testo za princes krofne

U posudi za mešanje dodajte sve sastojke i mutite ih velikom brzinom 5 minuta. Napravite eklere veličine između 20 i 30 grama.

Kakao mrvice

U posudi za mešanje sa nastavkom za mešanje, umutite Mimetic i smeđi šećer, a zatim dodajte brašno.

Razvaljajte između dva papira za pečenje na debljinu od 2 mm.

Čokoladni krem

U posudi za mešanje sa nastavkom za mućenje, pomešajte Cremyvit i vodu muteći velikom brzinom pet minuta. Istopite čokoladu na 35ºC i dodajte je ostatku smeše.

Napunite svaki ekler sa oko 30 grama krema. 

Sastavljanje

Probušite 3 rupe na dnu eklera kako biste napunili sa oko 30 grama ohlađenog čokoladnog krema. Dekorišite sa listićem napravljenim od čokolade.

Otkrijte

Slične recepte