O-tentic Durum carski sendvič

SASTOJCI

METOD RADA

Mešenje(spiral): 6+10 min

Temperatura testa: 27 ºC

Fermentacija u masi: 30 min. štesovanje pa još 25min.

Deljenje: 160g za sendvič                     

Intermedijarna fermentacija: 20min na stolu u juvkama, pa rukama razvući testo u pravougaoni oblik

Pravljenje: sendviči

Finalna fermentacija: do 15 min 35 ºC za sendvič kifle pa pokriti najlonom i ubaciti u frižider na +4 da postoji preko noći

Tip peći: konvektomat

Temperatura pečenja: 150 ºC 

Vreme pečenja: oko 16 min

Dekoracija: narezati  nožićem tri nareza skroz do nadeva  i posle pečenja preko nareza narendati kačkavalj.

TIPS&TRICKS

Vodu dodavati dvofazno, 55% vode na početku, a ostatak u drugom delu mešenja u drugoj brzini.

Otkrijte

Slične recepte