* Ako koristite suvi kvasac podelite količinu sa 3
Metoda rada
Mešenje
Mešenje spiralom
5 + 8 min
Seckani paradajz dodati pred kraj zamesa
Temperatura testa
28°C
Fermentacija u masi
25 +15 min (sa preklapanjem)
Deljenje
180g, okrugle testane komade staviti u kalupe premazane maslinovim uljem
Intermedijerna fermentacija
30 min
Finalno oblikovanje
Oblikovanje
Okrugli komad
Finalna fermentacija
± 60 min na 30°C, 80% RH.
Dekoracija
Masline, luk , vegan sir, maslinovo ulje
Pečenje
Temperatura pečenja
250/260°C
Vreme pečenja
± 15 min
Otkrijte
Slične recepte
Select package
Added to cart
Proizvod has been added to your cart
Dobrodošli u Puratos
Naš sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj veb stranici, prepoznali ponovljene posete i preferencije, kao i za merenje i analizu prometa. Da biste saznali više o kolačićima, uključujući i kako da ih onemogućite, pogledajte naše smernice za kolačiće. Klikom na "Prihvatam sve kolačiće" pristajete na upotrebu svih kolačića.