Centar za industrijsko pekarstvo

Podrška industrijskim proizvođačima

Industrijske i polu-industrijske pekare širom sveta suočavaju se sa izazovima koji su veoma različiti od onih sa kojima se suočavaju zanatske pekare, uglavnom zbog razlike u obimu i brzini proizvodnje. Da  bi pomogli našim industrijskim kupcima da reše i prevaziđu ove izazove, otvorili smo Centar za industrijsko pekarstvo.

Pilot postrojenje

Centar za industrijsko pekarstvo je fokusiran na istraživanje industrijskih procesa, razvoj industrijskih aplikacija i obuke kupaca i potencijalnih kupaca. Suština centra je pilot postrojenje za tehnološke inovacije i optimizaciju proizvodnje. Nalazi se u centrali u Briselu. Svojom opremeljenošću nam obezbeđuje da zajedno sa kupcima razvijemo specifična rešenja i da istražimo i testiramo finalne proizvode pre nego što se pređe na finalnu implementaciju u proizvodnji kod kupca. 

Specijalizovana rešenja

Centar nudi kompletna specijalizovana rešenja: od sastojaka do gotovog proizvoda, recepte i njihove nutritivne vrednosti, od procesa do implementacije i ocenjivanja. Takođe nudi obuke za specifične aplikacije i tehnologije u industrijskom sektoru. 

Za više informacija kontaktirajte vašeg Puratos predstavnika.