Centar za industrijsko poslastičarstvo

Pilot postrojenje

Jasno je da industrijski proizvođači imaju drugačije zahteve od zanatskih ili od restorana, supermarketa. Zato je i napravljen Centar za idustijsko poslastičarstvo koji industrijskim proizvođačima nudi potpuno opremljen test centar posvećen tehnološkim inovacijama i optimizaciji proizvodnog procesa. 

Istraživanje

Jedan od naših glavnih fokusa u Centru za industrijsko poslastičarstvo je istraživanje. Uvek vodimo računa da smo u toku sa najnovijim trendovima poslastičarstva i ulažemo dosta vremena i energije na sprovođenje revolucionarnih istraživanja sastojaka za poslastice, njihovih interakcija, procesa i u saradnji sa proizvođačima opreme - tehnologija. Kao rezultat svega toga, posetioci Centra za industrijsko poslastičarstvo imaju na raspolaganji bogatu ekspertizu.

Razvoj

U Centru za industrijsko poslastičarstvo saradnja sa kupcem je ključna. Ona nam omogućava da razvijemo gotova rešenja i koncepte, da otkrivamo nove sastojke i optimizujemo proizvodni proces. Svojom opremeljenošću centar nam obezbeđuje da zajedno sa kupcima razvijemo specifična rešenja i da istražimo i testiramo gotove proizvode pre nego što se pređe na finalnu implementaciju u proizvodnji kod kupca. 

Obuke

Centar za industrijsko poslastičarstvo pruža savršene uslove za obuke na industrijskoj liniji. Okruženje i oprema u samom centru odgovaraju uslovima industrijske proizvodnje što omogućava obuke kupaca na najbolji mogući način. 

Podrška

U Centru za industrijsko poslastičarstvo podršku vam pruža globalni R&D tim i demonstratori koji su stručnjaci za industrijske procese i proizvode.  Istu vrstu podrške obezbeđijemo vam i u vašem proizvodnom pogonu.

Ukpoliko želite više informacija o Centru za industrijsko poslastičarstvo, kontaktirajte nas.