Inovacioni centar

Pouzdan partner u razvoju

Mera našeg uspeha je način na koji pomažemo kupcima da kreiraju što bolji proizvod i  pronađu odgovarajuće rešenje, koje će njihovo poslovanje učiniti uspešnijim. Za ostvarenje ovog cilja, tu je naš Inovacioni centar.

Od zanatskih do industrijskih proizvođača, kafea i restorana do supermarketa, svi naši kupci su dobrodošli.

Inovacije za sve

Tim od pet demonstratora i naš Inovacioni centar pružaju  punu podršku kupcima kako lokalno tako i na regionalnom nivou - uvid u najnoviju industrijsku opremu, stručnost, obuke i nove trendove na svetskom nivou. Koncentrisani smo na segmente pekarstva, poslastičarstva i čokolade, podržavamo kreativnost kod zanatlija, kompleksnu proizvodnju industrijskih kupaca i specifične zahteve supermarketa i HoReCa segmenta. 

Inovacioni centar i Vi

U našem inovacionom centru koncentrisani smo na pružanje tri glavne usluge:

Razvoj proizvoda

Da bi pomogli našim kupcima u kreiranju  najboljih gotovih proizvoda, nudimo  obuku u svim aspektima razvoja proizvoda. Bilo da je u pitanju unapređenje trenutnog asortimana, razvijanje novih receptura ili poređenje u odnosu na konkurentske proizvode. Posedujemo stručnost i sigurnost da sa našim kupcima sarađujemo rame uz rame.  Bilo da su u pitanju ukus, svežina, izgled, nutritivni sastav ili kombinacije različitih ukusa - nudimo obuke, stručne savete, seminare...

Category management

Dobro upravljanje kategorijom pomaže da se razvije uzajamni odnos između supermarketa i proizvođača. Rezervišite naš Inovacioni centar na vreme gde zajedno možemo da analiziramo vaš asortiman proizvoda, vaše ciljeve i na osnovu zaključaka razvijamo proizvode koji će odgovoriti na zahteve vaših potrošača. 

Profil proizvoda

Koje su najvažnije karakteristike vašeg proizvoda? Da li je to tekstura? Ukus? Radićemo zajedno na karakteristikama  koje najviše odgovaraju vašim potrošačima. Testiraćemo i uporediti proizvode sa tržišta i pronaći adekvatno rešenje za vaše proizvode.

Posetite nas

Ako želite da otkrijete nove načine na koje možete da poboljšate vaše poslovanje ili ste zainteresovani za posetu našem Inovacionom centru, kontaktirajte nas.