SWEET AND TRENDY Belcolade nezaboravni dogadjaj

SWEET AND TRENDY

29 mar 2024

Blog
Vesti

Na ovonedeljnom Belcolade ekskluzivnom događaju "SWEET & TRENDY", održanom u hotelu Hyatt, zvanice su doživele nezaboravno iskustvo ispunjeno novim saznanjima, inspiracijom i slatkim zalogajima. Organizacija događaja bila je na visokom nivou, a goste je srdačno pozdravila Danica Popović, iz Puratos marketinga, koja je bila i glavni organizator skupa.

Prisutni su imali priliku da čuju o istorijatu Belcolade, istraživanjima potreba potrošača u oblasti čokolade i čokolaterstva, kao i o portfoliu Belcolade u Puratosu, što je Danica Popović predstavila tokom pozdravne reči.

 

Posebno smo imali priliku da nam se predstave, Jeffrey De Weyer iz kompanije Puratos Belgija, i naši lokalni i regionalni demonstratori i savetnici u poslastičarstvu i čokolaterstvu, Marko Janković i Milica Lekić iz Puratos Srbija i Amir Paqarada iz Korabi Puratos iz Prištine. Jeffrey je imao dva izlaganja, tokom kojih je demonstrirao tehniku temperiranja Belcolade, pripremu pralina i izradu dekoracije. Demonstracija je bila izuzetno uspešna, a prisutni su dobili mnoštvo korisnih informacija o poslastičarskim trikovima za postizanje boljih i kvalitetnijih finalnih proizvoda i proširenju asortimana kreacijama za vegane i one koji poste uz korišćenje novih ukusa Belcolade Plant Based.

Gosti su posebno uživali u degustaciji neverovatnih kreacija koje su Jeffrey, Marko, Milica i Amir pripremili specijalno za ovaj događaj. Slatki ukusi i kreativne poslastice ostavili su neizbrisiv utisak na sve prisutne, inspirišući ih da nastave da stvaraju čaroliju u svetu svojih poslastica.

Ukoliko i Vi želite malo slatke Belcolade inspiracije, javite se našem prodajnom timu.