Coco Peach Tropical

SASTOJCI

METOD RADA

KORICA

Sjediniti otopljeni margarin, Tegral Satin Crème Cake i seckani lešnik (po želji lešnik, badem…). Peći na 180°C, 12 minuta. Kada se ohladi izdrobiti masu. Izdrobljenu koricu postaviti po dnu “školjke” koju smo prethodno napravili od čokolade.

KREM

Mleko i pavlaku zagrejati do ključanja i sipati preko čokolade i stabilizatora. Sve sjediniti. Dodati kokos i rum, a zatim umućenu pavlaku. Krem naneti preko korice, a zatim voćno punjenje.

GLAZURA

Četkicom naneti glazuru po voću, kako bi se zaštitilo i dobilo sjaj.

Slični recepti
Tequila Sunrise
Tequila Sunrise je recept za pravu letnju poslasticu sa ukusom vašeg omiljenog koktela Tequila Sunrise.
Cuba Libre
Cuba Libre je savršena letnja poslastica.. Pogledajte Puratos recept za letnji kolač od mlečne Belcolade sa savršeno hrskavom koricom i ukusom omiljenog koktela Cuba libre.
Pistachio Tequila Sour
Sjajan recept za letnju poslasticu sa pistaćima i višnjom, Pistachio Tequila Sour.