Trikolore Plant Based

SASTOJCI

METOD RADA

KORICA

Otopiti margarin, dodati lešnik u smešu. Shjediniti I peći na 170°C oko 12 minuta. Ohladjenu koricu izdrobiti i sjedinti sa tečnom pavlakom. Postaviti po dnu kalupa.

KREM

Vodu i pavlaku zagrejati do ključanja, sipati preko čokolade i stabilizatora. Sjediniti i dodati umućenu pavlaku. Homogenizovati krem i naneti preko korice. Ponoviti istu recepturu za mlečnu i belu čokoladu.

GLAZURA

Zagrejati Decorcrem na 38°C i naneti preko zamrznutog kolača.

Slični recepti
Nugat Vegan
Recept za veganski kolač Nugat Vegan
Pistachio Tequila Sour
Sjajan recept za letnju poslasticu sa pistaćima i višnjom, Pistachio Tequila Sour.
Choco cherry
Čokoladni kolač sa višnjom
Mojito kolač
Mojito je recept za kolač napravljen od Puratos smeša za poslastičarstvo koje omogućavaju svakom poslastičaru da uvek ima novi letnji kolač, veoma atraktivnog izgleda.