Laminacija
Preklapanje 3 (12mm), 4 (7mm), 3 (11mm), 4 (5mm)
Odmaranje posle prvog preklapanja 20 min.
Odmaranje posle drugog preklapanja 30 min.
Nakon poslednjeg odmaranja tanjiti testo na 2 mm
Peći na 180°C između dva pleha 30 min, zatim skinuti gornji pleh i peći još 10 min.
Kada se ohlade, korice su spremne za korišćenje.
Krem
Umutiti Chantypak. Posebno umutiti Kremi lux i vodu, zatim sve sjediniti i staviti u frižider da se krem stabilizuje oko 30 min.
Kompozicija
Krem naneti na jednu koricu. Preko postaviti drugu koricu i krempitu staviti u frižider da se stabilizuje. Posuti prah šećerom.
Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj veb stranici, prepoznali ponovljene posete i preferencije, kao i za merenje i analizu prometa. Da biste saznali više o kolačićima, uključujući i kako da ih onemogućite, pogledajte naše smernice za kolačiće. Klikom na "Prihvatam sve kolačiće" pristajete na upotrebu svih kolačića.