Flan au Chocolat

Povratak klasicima uz flan parisian au chocolat. Ima fantastičan ustima kada ga zagrizeš.

Napravljen je od naše Belcolade Origins Noir Uganda 80% Organic

KOMPOZICIJA

Za 50 komada od po 90

1. Kakao crumble

2. Flan Au Chocolat

SASTOJCI

1. PRIPREMA KAKAO CRUMBLE

1. Sve pomešajte da biste dobili homogenu teksturu.

2. Stavite u frižider i ostavite da se odstoji preko noći.

3. Testo izvaljajte na 3 mm i stavite u modlu.

• Nije potrebno unapred peći, flan možete dodati direktno u kalupe

2. PRIPREMA FLAN AU CHOCOLAT

1. Skuvajte mleko sa pavlakom i mahunom vanile, dodajte Belcolade Origins Noir Uganda 80 Organic Cacao-Trace i promešajte.

1. Dodajte šećer, kukuruzni skrob i žumance.

2. Napravite krem sa oba sastojka.

3. Stavite smesu direktno u okrugle modle za pečenje

• Stavite u rernu na 9 minuta na 215°C.

Flan Au Chocolat

Autor: Jeffrey De Weyer

Nivo kompleksnosti: