Povratak klasicima uz flan parisian au chocolat. Ima fantastičan ustima kada ga zagrizeš.
Napravljen je od naše Belcolade Origins Noir Uganda 80% Organic
Za 50 komada od po 90
1. Kakao crumble
2. Flan Au Chocolat
1. Sve pomešajte da biste dobili homogenu teksturu.
2. Stavite u frižider i ostavite da se odstoji preko noći.
3. Testo izvaljajte na 3 mm i stavite u modlu.
• Nije potrebno unapred peći, flan možete dodati direktno u kalupe
1. Skuvajte mleko sa pavlakom i mahunom vanile, dodajte Belcolade Origins Noir Uganda 80 Organic Cacao-Trace i promešajte.
1. Dodajte šećer, kukuruzni skrob i žumance.
2. Napravite krem sa oba sastojka.
3. Stavite smesu direktno u okrugle modle za pečenje
• Stavite u rernu na 9 minuta na 215°C.
Autor: Jeffrey De Weyer
Nivo kompleksnosti: