Not a nougat

Izgled nugata, ali u čokoladnoj verziji. Lepa kombinacija ukusa i teksture. PatisFrance Pralirex Pistachio čini čokoladu mekšom dok pruža zelenu prirodnu boju. Pečeni orašasti plodovi obogaćuju i daju aromatičan ukus koji se dobro uklapa uz Belcolade Selection W. Plant-based Cacao-Trace.

KOMPOZICIJA

Za 150 komada po 11g

1. Pistachio Chocolate

2. Nutty Chocolate

SASTOJCI

Način pripreme za Pistachio Chocolate

1. Istopite i pomešajte Belcolade Selection W. Cacao-Trace i Patisfrance Pralirex Pistachio.

2. Temperirajte ove sastojke i izlijte u ram od 36x27 debljine 3mm i ostavite da se kristalizuje.

3. Nakon što ste pripremili recept sa orašastom čokoladom potreban vam je još jedan ram od 36x27 sa debljinom od 3mm ovog recepta na vrhu.

Način pripreme za Nutty Chocolate

1. Istopite i pomešajte Belcolade Selection W. Plant Based Cacao-Trace i Patisfrance Amande Doux.

2. Temperirajte ove sastojke i dodajte pečene orašaste plodove.

3. Stavite ovu smesu preko prethodne smese (čokolada od pistaća) u ram od 36x27cm sa debljinom od 12mm i pustite da se stegne.

4. Dodajte još jedan ram na vrhu da završite sa čokoladom od pistaća.

• Isečena tehnologijom sečenja vodom.

Not a nougat

Autor: Jeffrey De Weyer

Nivo kompleksnosti:  

Izgled nugata, ali u čokoladnoj verziji. Lepa kombinacija ukusa i teksture. PatisFrance Pralirex Pistachio čini čokoladu mekšom dok pruža zelenu prirodnu boju. Pečeni orašasti plodovi obogaćuju i daju aromatičan ukus koji se dobro uklapa uz Belcolade Selection W. Plant-based Cacao-Trace.

Tvrdnje

  • Prava belgijska čokolada
  • Posni program