Jedinstvena pekarska komponenta koja sadrž kvasac i kiselo testo čija aroma obezbeđuje tipičan ukus italijanskog hleba hrskave korice i meke šupljikave sredine
Poboljšivači za hleb i pecivo su ključni sastojak u pekarskoj industriji. Puratos sa najvećim razvojnim timom kreira svoje emulgatore i jedinstvenu enzimsku tehnologiju.
Glazura koja pečenim proizvodima obezbeđuje savršenu boju, sjaj i produženu svežinu. UHT tehnologija omogućava držanje neotvorenog pakovanja na sobnoj temperaturi bez rizika od spoljašnjih uticaja.
Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj veb stranici, prepoznali ponovljene posete i preferencije, kao i za merenje i analizu prometa. Da biste saznali više o kolačićima, uključujući i kako da ih onemogućite, pogledajte naše smernice za kolačiće. Klikom na "Prihvatam sve kolačiće" pristajete na upotrebu svih kolačića.