Jedinstvena pekarska komponenta koja sadrž kvasac i kiselo testo čija aroma obezbeđuje tipičan ukus italijanskog hleba hrskave korice i meke šupljikave sredine
Poboljšivači za hleb i pecivo su ključni sastojak u pekarskoj industriji. Puratos sa najvećim razvojnim timom kreira svoje emulgatore i jedinstvenu enzimsku tehnologiju.
Puratos kao vodeći proizvođač kiselih testa omogućava vam da kreirate sveže, ukusne i visoko kvalitetne pekarske proizvode brzo i lako.
Smeše za hleb i pecivo su jedan od ključnih sastojaka za profesionalne pekare, zato što pružaju siguran kvalitet, jednostavnost upotrebe i uštedu.
Margarini i masnoće su satavni deo prekarskih i poslastičarskih receptura, ključni za listanje svih kvasnih i beskvasnih peciva.
Otkrijte Puratos voćna, čokoladna, lešnik i krem punjenja. Pronaći ćete rešenja za sve vaše proizvode i procese.
Glazure i dekoracije su esencijalni sastojak koji pravi razliku na pekrskim i poslastičarskim proizvodima.
Glazura koja pečenim proizvodima obezbeđuje savršenu boju, sjaj i produženu svežinu. UHT tehnologija omogućava držanje neotvorenog pakovanja na sobnoj temperaturi bez rizika od spoljašnjih uticaja.