Mutiti sve sastojke 2 minuta sporo + 2 minuta brzo (isti postupak za obe smeše). Razliti po jednu tanku koricu i peći na 170°C oko 5 minuta.
Krem
Mleko i pavlaku (125g) zagrejati do ključanja, i sipati preko čokolade, Bavarois Neutre-a i paste Praline L`ancienne. Sjediniti sa umućenom pavlakom (375g) i izliti u kalup sa žutom koricom na dnu, a crnu utisnuti u sredinu.
Glazur
Otopiti oba sastojka, izliti na pleh, zalediti. Zaledjenu masu skidati špahtlom u trakama i oblagati tortu.
Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj veb stranici, prepoznali ponovljene posete i preferencije, kao i za merenje i analizu prometa. Da biste saznali više o kolačićima, uključujući i kako da ih onemogućite, pogledajte naše smernice za kolačiće. Klikom na "Prihvatam sve kolačiće" pristajete na upotrebu svih kolačića.